Over Instacom

Instacom staat sinds 1992 voor technische totaaloplossingen. Vanuit ons kantoor in Zaandam bieden wij een deskundig advies op maat in heel Noord-Holland waarin professionaliteit, service en duurzaamheid voorop staan.

Alle werkzaamheden worden op locatie uitgevoerd, waarbij Instacom tevens zorgt voor het ontwerp, uitvoering, oplevering, de certificering en accurate nazorg van het project. Door collegiale samenwerking binnen ElektroNed "een landelijk netwerk van ruim veertig collega installateurs" waarmee kennis en capaciteit wordt gedeeld, mag Instacom zich met trots een belangrijke speler op de landelijke elektrotechnische installatiemarkt noemen. Wij zijn tevens een Erkend Leerbedrijf. Instacom is van oorsprong een familiebedrijf en deze bedrijfscultuur zit nog altijd in ons DNA. Wij hebben het beste voor met onze medewerkers en ondersteunen hun kwaliteiten met groeikansen, gedegen opleidingen en goede arbeidsvoorwaarden. Ons team bestaat uit ruim 50 hooggekwalificeerde medewerkers in vaste dienst. Binnen het team heerst een goede sfeer, zijn er korte lijnen en wordt er prettig samengewerkt.

MISSIE EN VISIE

Onze organisatie streeft ernaar om mens, milieu en technologie optimaal te laten samenwerken. Om deze synergie te bereiken, staan wij een voor een harmonieuze werkomgeving: een plezierige, betrouwbare en stimulerende werkplek met duidelijke afspraken tussen collega’s en opdrachtgevers. Wij trainen onze medewerkers bovendien om verantwoord met materialen, bedrijfsmiddelen en energie om te gaan in een veilige werksituatie. Ons bedrijf is dan ook ISO en VCA** gecertificeerd en al onze medewerkers zijn VCA gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Onze bedrijfsvoering is er tevens scherp op gericht om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Wij scheiden ons afval en zorgen voor een verantwoorde afvoer hiervan door gecertificeerde instanties of overheden. Onze machines worden zeer nauwkeurig onderhouden en in het geval van een defect repareren wij direct. Al onze gereedschappen, machines en materieel worden op basis van de NEN 3140 gekeurd. Indien iets toe is aan vervanging, beoordelen wij dat op basis van de werking, mechanische sterkte én het energieverbruik.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Binnen ons bedrijf passen wij duurzaamheid toe in de breedste zin van het woord: in verband met het milieu, in het aanbod van onze producten/diensten, met betrekking tot onze relaties met leveranciers en opdrachtgevers én met het oog op onze eigen medewerkers. Onze doelstelling is een bedrijf te zijn waar je prettig werkt en waar je graag mee samenwerkt.

KWALITEIT VOOROP

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en onze medewerkers continu (bij) te scholen kunnen wij de best mogelijke kwaliteit leveren. Bovendien keuren wij ook regelmatig uw installaties volgens de laatst geldende wettelijke regelgeving en normen die door overheden en verzekeraars zijn voorgeschreven. Door met Instacom samen te werken, verzekert u zich van de meest optimale oplossing voor uw situatie. Wij zetten die extra stap: Instacom gaat verder. Verder in veiligheid, verder in duurzame oplossingen en verder in onze dienstverlening.

 • Sinds 1992Sinds 1992Ruim 25 jaar ervaring
 • Medewerkers> 50 medewerkersMet passie voor techniek
 • Regio AmsterdamRegio Groot-AmsterdamEen dynamisch werkgebied

Tevreden  opdrachtgevers

 • abnamro
 • albert heijn
 • alliantie
 • cargill
 • etos
 • evean
 • gvb
 • hitachi
 • leger des heils
 • ns

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures

© 2018-2022 Instacom. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie